skip to Main Content

Onze reparatie servicedienst staat 24/7 voor u klaar om uw kostbare apparatuur in geval van schade of defecten snel en vakkundig te repareren, zodat u als trouwe klant weer snel op het podium staat!

Reparatie Service

Reparatie Service

Onze reparatie-service staat voor een vakkundige en snelle reparatie van uw dure en kostbare audio en licht apparatuur. Wij streven naar klantvriendelijkheid en tevredenheid en zorgen uiteraard netjes voor uw ter reparatie gebrachte apparatuur.

Uw apparatuur is bij ons in uitstekende handen, voor wat betreft kennis van elektronica, en of licht en geluidsapparatuur.Wij repareren alle gangbare audio en lichtapparatuur. Wij zijn zowel in moderne als oude apparatuur gespecialiseerd.

Wat Doen Wij?

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht met al uw defecte professionele audio en licht-apparatuur. Zoals:Buizen-versterkers, Digitale-versterkers, Ringtrafo-versterkers, pa-versterkers, Gitaaren Bas-versterkers, voor en eind-versterkers.

Traditionele Lichtparren, Ledparren, Scanners, alle merken Movingheads, CD spelers, MD spelers, Licht en Mengtafels, Licht en Geluidsbesturing systemen.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in alle PIONEER CDJ en DJM modellen die er op de markt zijn

Vervangende Service

Vervangende Service

Wanneer u in de problemen komt doordat er op het laatste moment apparatuur defect is gegaan, nemen wij direct uw defecte apparatuur mee en vervangen deze om vervolgens te zorgen dat uw apparatuur zo snel mogelijk weer gerepareerd wordt.

Zolang uw apparatuur bij ons in reparatie is, kunt u gratis gebruik maken van de leenapparatuur die wij u geleverd hebben.

Wilt u uw apparatuur ter reparatie aanbieden? Neem direct contact met ons op via het contactformulier.

Back To Top